Top Social

Kulinaarista onnea lähikehityksen vyöhykkeellä

lauantai 27. helmikuuta 2016

Sain rakkaan Helsingin naisen viikonlopuksi kylään. Tämähän tarkoittaa erityisesti yhtä asiaa: pöytä koreaksi!

Molemminpuolisiin kyläilyihin kuuluu aina keittiöpuuhat. Ystävä on itse melkoinen guru köökin puolella, joten tässä seurassa lähikehityksen vyöhykkeellä on oikein hyvä olla. Itse haaveilen usein monipuolisemmasta kokkaamisesta mutta jään kuitenkin aina jumiin mukavuusalueelle. Niitä hetkiä varten on onneksi kaveri ottamassa ohjat, ja itse voi jättäytyä rauhassa apukokiksi. Näin keittiöni näki esimerkiksi elämänsä ensimmäisen aasialaisen nuudeliwokin (se soijakastikkeen käyttö oli tätä ennen ilmeisesti ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa…).

Ja mitä olisikaan viikonloppuvieras ilman brunssiövereitä? Kulinaarisen aamupalaelämyksen lisäksi parasta on kattaa pöytään puolet astiakaapista. Ainoa mitä näissä puuhissa voi jäädä kaipaamaan, on tiskikone (ja ehkä vähän oloa ilman toivotonta ähkyä).


6 kommenttia on "Kulinaarista onnea lähikehityksen vyöhykkeellä"
  1. Ai että mä rakastan tällasia aamiaiskuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin! Lähes yhtä paljon kuin tällaisia aamiaisia :'D

      Poista
  2. Vohveleita! Mä just eilen ilmoitin miehelle, että me tarvitaan kiireellisesti vohvelirauta! Asia ei voi odottaa enää yhtään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän täysin. Mä paahdan tuolla lainakappaleella kohta varmaan leivätkin.

      Poista
  3. Voi, että näyttää ihanalta kaikki! Täälläkin olisi kiireellinen tarve vohveliraudalle! Joka päiväisestä elämästä ei vaan voi enää selvitä ilman vohvelirautaa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, kyllähän se selkeästi elämänlaatua parantaa! :'D

      Poista